Caravanaanbod
Ons aanbod nieuwe caravans en onze occasion caravans. 

Occasion caravans


Waarom een caravan kopen?

Als je op zoek bent naar een manier om je vakantie door te brengen met meer vrijheid, ontspanning en avontuur, dan is het zeker een goede overweging om een caravan te kopen.

- Flexibiliteit. Met de caravan kun je op elk moment vertrekken naar een nieuwe bestemming. Of zomaar spontaan een weekendje weg.
- Comfort en gemak. Moderne caravans zijn uitgerust met allerlei voorzieningen om je reis comfortabeler te maken. Zoals koelkast, kookstel, toilet en slaapruimtes.  Hierdoor hoef je niet in te leveren op comfort terwijl je onderweg bent en kun je genieten van alle comfort van thuis waar je ook gaat.
- Ondek nieuwe bestemmingen. Met een caravan heb je alle vrijheid om de gebruikelijke en gewone locaties te omzeilen. Je komt op bestemmingen die je wellicht met traditionele accomodaties misschien niet zou bereiken. Een caravan opent de deur naar nieuwe avonturen. En wanneer je de caravan geparkeerd hebt op een mooie plek, dan ben je nog helemaal vrij om met de auto (of fiets) de omgeving te verkennen. 
- Quality time. Een caravan biedt een ideale manier om quality time door te brengen met familie en vrienden. Of je nu samen rond een kampvuur zit, wandelingen maakt in de natuur of je gewoon geniet van elkaars gezeldschap onderweg. Je spaart herinneringen die een leven lang meegaan.
- Investering. Een nieuwe caravan lijkt prijzig, maar als je na alle jaren van plezier, vrijheid en besparing op dure accomodaties of hotels je caravan weer verkoop. Is dat een mooi investering geweest waar je nog wat aan overhoud. Dus waar wacht je nog?
 


Laatst bekeken producten

Openingstijden

Ma t/m Vrij: 09.00 - 17.00 uur
Pauze 12.00 -13.00 uur 
   
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur *
*De  technische afdeling is op zaterdag gesloten

Zomersluiting: zaterdag 3 t/m 17 augustus.

Op de nationale feestdagen zijn wij gesloten. 

Adres WAMO caravans

Nijverheidstraat 1,  EDAM
0299-371841
info@wamo.nl

Pakket service

Openingstijden DPD-Pakket service
Ma t/m vrij
09.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur.
Zaterdag  
10.00 - 16.00 uur.

Zomersluiting: zaterdag 3 t/m 17 augustus.

Op de nationale feestdagen zijn wij gesloten. 

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Voor optimale functionaliteit gebruikt deze website cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.