Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats
Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats Vliegengordijn Livin' Outdoor Beats
Deurgordijn / vliegengordijn Livin' Outdoor Beats, alum.rail, 230 x 100 cm
Vliegengordijn Beats heeft de ruime afmetingen van 230x100 cm, waarmee hij geschikt is voor een max. deurmaat van 231,5x100 cm. Dit deurgordijn kan gemakkelijk verkleind en ingekort worden.

Artikelnummer

3416950

Verwachte levertijd

4 dag(en)

€ 59,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Geniet ongestoord van frisse lucht in huis met deurgordijn Beats van Livin’ Outdoor. Insecten houdt u met dit vliegengordijn buiten, waar ze thuishoren! Het trendy deurgordijn met kralen is niet alleen zeer effectief, maar ook een vrolijke decoratie in huis.

Altijd frisse lucht in huis

Deurgordijn Beats is gemaakt van slierten van witten en transparante kralen. De verschillende afmetingen van de kralen geven het gordijn een speelse uitstraling. Een vliegengordijn is een ideaal alternatief voor een hordeur. In tegenstelling tot bij een hordeur kunnen huisdieren en kleine kinderen namelijk gemakkelijk het huis in en uit lopen. De kunststof kralen voelen prettig aan wanneer u er doorheen loop. Ook is het deurgordijn voorzien van een stevige aluminium koof met ophangbevestiging voor montage op het deurkozijn. Hang hem op en geniet van een verkoelend briesje in huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 230 x 100 cm
  • Aluminium frame
  • In hoogte én breedte inkortbaar

Aan te passen aan elke deur

De deurgordijnen van Livin’ Outdoor zijn aan vrijwel elke deurmaat aan te passen. Vliegengordijn Beats heeft de ruime afmetingen van 230 x 100 cm, waarmee hij geschikt is voor een maximale deurmaat van 231,5 x 100 cm. Maar ook voor kleinere deurmaten kan dit deurgordijn gebruikt worden, want hij kan gemakkelijk verkleind en ingekort worden. U kunt de aluminium koof eenvoudig op de gewenste maat afzagen en de slierten op de juiste lengte afknippen. Eenmaal aangepast aan het juiste formaat is het deurgordijn direct klaar voor gebruik! 

Houdt insecten buiten terwijl u geniet van frisse lucht in huis met deurgordijn Beats van Livin’ Outdoor. De sierlijke slingers zijn een ideaal alternatief voor een hordeur tijdens warme zomers!

Openingstijden

Ma t/m Vrij: 09.00 - 17.00 uur
Pauze 12.00 -13.00 uur 
   
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur *
Zaterdag showroom caravans open

*De  technische afdeling is op zaterdag gesloten 

Adres WAMO caravans

Nijverheidstraat 1,  EDAM
0299-371841
info@wamo.nl

Pakket service

Openingstijden DPD-Pakket service
Ma t/m vrij
09.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur.
Zaterdag  
10.00 - 16.00 uur.

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Voor optimale functionaliteit gebruikt deze website cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies