Thetford toiletbowl cleaner, toiletreiniger
Thetford Toilet Bowl Cleaner krachtige toiletreiniger
Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een ultraschoon toilet en optimale hygiëne? De Thetford Toilet Bowl Cleaner is een krachtige toiletreiniger voor een grondige reiniging van de toiletpot.

Artikelnummer

1301961

€ 7,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een ultraschoon toilet en optimale hygiëne? De Thetford Toilet Bowl Cleaner is een krachtige toiletreiniger voor een grondige reiniging van de toiletpot. Dankzij dit effectieve schoonmaakmiddel maakt u langdurig gebruik van een schoon en fris toilet.

Effectieve toiletreiniger

Thetford ontwikkelt toiletvloeistoffen van hoogwaardige kwaliteit in hun eigen laboratorium. Zo ook de Thetford Toilet Bowl Cleaner. Deze toiletreiniger is dik en geconcentreerd en verwijdert kalkaanslag en vuil op een veilige manier. Regelmatig gebruik zorgt voor een optimale hygiëne en een glanzende toiletpot. De reiniger beschermt kunststof, keramiek en toiletafdichting, waardoor uw toilet nog langer meegaat. Voor een ultiem schoon en fris toilet.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor kunststof toiletten en toiletten van keramiek
  • Verwijdert kalkaanslag
  • Dikke, geconcentreerde formule
  • Inhoud: 0,75 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletreiniger is geschikt voor kunststof én keramische toiletten. Hij is speciaal voor de Thetford-toiletten ontwikkeld. In tegenstelling tot andere toiletreinigers tast de vloeistof de beschermlaag in de pot namelijk niet aan. De Thetford Toilet Bowl Cleaner is eenvoudig in gebruik. Net als bij een gewoon toilet spuit u de vloeistof in de toiletpot en spoelt u vervolgens door. Voor een optimaal resultaat, raden wij u aan om ook de Thetford Aqua Rinse Spray te gebruiken. Dit product zorgt ervoor dat het toilet effectief doorspoelt en fris ruikt.

Kortom, de Thetford Toilet Bowl Cleaner is een ideale toiletreiniger voor op vakantie. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier. Met de juiste verzorging verlengt u de levensduur van uw Thetford-toilet.

Nieuws

Contact WAMO caravans

Nijverheidstraat 1,  
1135 GE  EDAM
0299-371841
info@wamo.nl

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
8.30 - 17.00 uur
8.30 - 17.00 uur
8.30 - 17.00 uur
8.30 - 17.00 uur
8.30 - 17.00 uur
Zaterdag:
.

Winkel en showroom 
10.00 - 16.00 uur
Werkplaats gesloten
 

Zomer sluiting
van 1 t/m 14 augustus 2022


DPD pickup pakket service is open van 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Alle bedragen zijn inclusief btw -